Yhteistoiminta

Sääntöjemme mukaisesti teemme yhteistyötä kaikkien niiden toimijoiden kanssa, joilla on samat tavoitteet kuin meillä ts. pyrimme vaikuttamaan siihe, että mahdollisimman moni vanki pystyisi tuomion suoritettuaan aloittamaan rikoksettoman elämän

Rise logo Rikosseuraamuslaitos

Rikosseuraamuslaitoksen kanssa käymme keskustelua vankeihin, vankeuteen ja vankiloiden arkeen liittyvistä kysymyksistä

.
laurea logo LAUREA AMK/Rikosseuraamussala

LAUREAN Rikosseuraamusalan koulutusohjelman kanssa teemme monenlaista yhteistyötä tavoitteena tuoda opiskelijoiden tietoon vankien vanhempien näkökulma. Tämä tapahtuu opinnäytetöiden, esittelyjen/keskustelujen ja sekä artikkelien muodossa.
Lataa Asiakkaan osallisuutta edistäen - Näkökulmia kuntouttavan sosiaalityön ja rikosseuraamustyön kysymyksiin

Kriminaalihuollon tukisäätiö logo Kriminaalihuollon tukisäätiö

Ohjaamme jäseniämme tarvittaessa Kriminaalihuollon läheisille tarkoitettujen tukipalvelujen piiriin. Lisäksi vertaistuen lähiryhmämme kokoontuvat Helsingissä ja Turussa kriminaalihuollon tukisäätiön tiloissa

NAL-logo KATU-hanke

Olemme mukana NAL:n KATU-hankkeessa resurssiemme puitteissa. Olemme mukana tilaisuuksisa esittelemässä toimintaamme ja ohjaamme vapautuvia, ilman asuntoa olevia vankeja hankkeen kokemusasiantuntija-sosiaalialan ammattilainen työparien tuen piiriin.

Vety-verkosto VETY - VERKOSTO

Vety-verkosto järjestää Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla päihde- ja mielenterveystyössä toimivien vertaisten ja ammattilaisten tapaamisia sekä Yhteisellä asialla, samalla viivalla -seminaareja.
Olimme mukana 26.10.21 webinaarissa
´Haavoittuvassa asemassa elävät lapset&nuoret ja ylisukupovisuus´
esityksellä(lataa pdf) Sosiaalinen putous - 1. ja 2. sukupoven syrjäytyneet

HUOMIO! Emme kerää tietoja käyttäjistä.